Politie heeft nog steeds geen dader na zware mishandeling Frankensteeg

Politie heeft nog steeds geen dader na zware mishandeling Frankensteeg

De politie heeft nog geen idee wie op dinsdagavond 10 april iemand mishandeld heeft in de Zutphens Frankensteeg. Een 16-jarige jongen is daar zwaar gewond geraakt. 

De politie heeft onder andere via Facebook geprobeerd getuigen te vinden. "We hebben destijds inderdaad getuigen opgeroepen zich te melden en we vinden het fijn dat het Facebookbericht honderden keren is gedeeld", legt een woordvoerder uit. Echter heeft dit nergens toe geleid. "Het onderzoek is in volle gang, maar dit heeft nog niet geleid tot de aanhouding van een verdachte. Uiteraard zijn onze inspanningen daar wel op gericht."

"We gaan niet in op geruchten die de ronde doen"
Politie

Drugs

Volgens verschillende bronnen is het een drugsgerelateerde 'afrekening'. Of dit ook de juiste informatie is wil de politie niet vertellen. "We gaan niet in op geruchten die de ronde doen, behalve dan dat we hopen dat degene die vermoedens heeft zich zo snel mogelijk meldt bij de politie."

Sleutels

Het slachtoffer werd door een onbekend persoon op zijn hoofd geslagen. Hij hield hier een gebroken oogkas, schaafwonden en een gat in zijn hoofd aan over. De dader heeft zeer waarschijnlijk ook de sleutels van het slachtoffer meegenomen, of hij is ze tijdens de worsteling verloren. 

Nog steeds is de politie dus op zoek naar informatie. Wie dit heeft mag het melden via 0900-8844. 

 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.