Slachtoffer zware mishandeling is 16-jarige jongen

Slachtoffer zware mishandeling is 16-jarige jongen

Het slachtoffer van de zware mishandeling in Zutphen is een 16-jarige jongen. Dat maakte de politie bekend. De mishandeling vond dinsdagavond omstreeks 18.10 uur plaats in de Agnietensteeg.

Zonder aanleiding werd de jongen vanaf achter aangevallen. Hij werd door een onbekend persoon op zijn hoofd geslagen. "De jongen hield er een gebroken oogkas, schaafwonden en een gat in zijn hoofd aan over." aldus een politiewoordvoerder. De dader heeft niet alleen het slachtoffer mishandeld, maar waarschijnlijk ook bestolen. Het slachtoffer is zijn sleutels kwijt. Mogelijk zijn die gestolen, maar ze kunnen ook verloren zijn. De politie meldde al snel werd gemeld dat het om de Frankensteeg zou gaan, maar later bleek dat niet te kloppen en ontstond er wat verwarring.

Vogelpark

Ook is de politie op zoek naar twee fietsers die rond 18.00 uur bij het Vogelpark aangesproken werden door een onbekend persoon op een donkere scooter. Deze scooterrijder zou, net als de belager van de 16-jarige jongen, een bivakmuts hebben gedragen.

Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie. Tips doorgeven kan via 0900-8844, of bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.