'Het is al lang bekend wie Andres mishandeld heeft': Politie krijgt wind van voren
Andres Rodriguez.

'Het is al lang bekend wie Andres mishandeld heeft': Politie krijgt wind van voren

De politie is hard op zoek naar getuigen van de zware mishandeling van de Warnsveldse Andres Rodriguez. Al wordt dit ze niet in dank afgenomen. Op Facebook krijgen ze veel commentaar omdat 'al lang bekend zou zijn wie de dader is'. 

"Het is erg veel via via verhalen"
Politie Zutphen

“Wat verstaan jullie onder meer weten? Half zutphen weet onderhand welke namen er zijn genoemd” reageert Samantha. De politie geeft in een reactie aan nog lang niet alles ‘officieel’ te weten. “Het is erg veel via via verhalen, wij willen inderdaad verklaringen van mensen die dingen direct gezien of gehoord hebben” reageren ze. 

Rodriguez is in de nacht van vrijdag op zaterdag aangevallen op de Breegraven in Warnsveld. Twee mannen in een zwarte auto stapte uit en opende de aanval op de 26-jarige man. 

Ze doen hun werk

Ook is er respect voor de dienders. “Wat een gezeik allemaal op de politie... Niet nodig deze doen ook hun werk.. Laten we hopen dat de daders snel gepakt worden en grote straf krijgen. Voor Andres hopende op een goede afloop sterkte allemaal” reageert Elisa op het bericht. 

Andres Rodriguez ligt momenteel nog in kritieke toestand in het ziekenhuis. 

 

 

Lees ook:

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.