Familie aangevallen Warnsvelder (26) maakt zich ernstig zorgen om de man

Familie aangevallen Warnsvelder (26) maakt zich ernstig zorgen om de man

De familie van de 26-jarige Andres Rodriguez maakt zich ernstig zorgen om de gezondheid van de man. Hij is het afgelopen weekend bewusteloos geslagen. 

Momenteel ligt Rodriguez in coma op de Intensive Care in Zwolle. “Het ziet er heel zorgelijk uit. Hij heeft dusdanig hersenletsel dat hij niet zelfstandig kan bijkomen. Dus hij wordt in slaap gehouden, om alle prikkels te vermijden” vertelt een Hans Burgers, pleegvader van de man, aan Hart van Nederland. “Er zijn een aaltal opties waar we rekening mee moeten houden. Dat is van zwaar gehandicapt tot zelfs overlijden.” De familie houdt hun hart vast voor de man. Eerder gaf de politie al aan dat de situatie zeer zorgwekkend is.

Getuigen en camerabeelden

De politie liet eerder aan LokaalGelderland weten nog geen signalement van de daders te hebben. Twee mannen stapte vrijdag op zaterdagnacht uit hun auto en sloegen in op Rodriguez. Doordat de man in coma ligt kan hij geen signalement geven. De politie is hard op zoek naar camerabeelden. “Dat kunnen van particulieren of bedrijven zijn” aldus woordvoerder van de politie tegenover het nieuwsprogramma. 

Het slachtoffer liep die nacht samen met een vriend bij de Lidl aan de Breegraven in Warnsveld. Zijn vriend wist te ontkomen, maar moest wel één klap opvangen. Het slachtoffer zelf is hard in zijn gezicht en viel daarna op de grond. Vooralsnog lijkt er geen aanleiding te zijn waarom de daders door het lint gingen.

 

 

Lees ook:

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.