Tocht door Zutphen om aangevallen Andres Rodriguez uit Warnsveld hart onder de riem te steken
Andres Rodriguez

Tocht door Zutphen om aangevallen Andres Rodriguez uit Warnsveld hart onder de riem te steken

Om Warnsvelder Andres Rodriguez een hart onder de riem te steken wordt vrijdagavond een tocht georganiseerd door Zutphen. De 26-jarige Warnsvelder is vrijdagnacht aangevallen. 

De tocht is bedoelt om hem een hart onder de riem steken. Eerder gaf de politie aan dat hij nog in kritieke toestand in het ziekenhuis ligt. De tocht begint om 20.00 uur vanaf het SNS-gebouw in Zutphen. Om 19.30 uur wordt er verzameld. Iedereen is welkom. Organisator Glenda Veenstra: “We organiseren het om twee dingen te laten zien. We willen de familie laten zien dat we ze steunen. Maar vooral op zinloos geweld te laten stoppen. Neem het recht niet in eigen handen” vertelt ze. “Mensen je bent geen held, stop met zinloos geweld” sluit ze af. 

Rodriguez is afgelopen vrijdagnacht neergeslagen aan de Breegraven in Warnsveld. De daders stapten uit een donkere wagen en vielen hem aan. De politie heeft nog geen daders gevonden. Hij ligt momenteel in coma in het ziekenhuis in Zwolle. 

Geschrokken

De mishandeling is een schok voor de gemeente Zutphen. Op social media laten veel mensen weten geschrokken te zijn en dit uit den boze te vinden.  

 

 

Lees ook:

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.