Winst voor Brummen

Winst voor Brummen

SJO Oeken/Brummen VR1 waren te gast bij DVC,26 VR2 ondanks het vroege tijdstip en de kou lieten de dames van Brummen zich niet uit het veld slaan.

Men ging met de punten naar huis, de scorende dames waren Noa Spiegelberg 2x Jaimy Gardien mocht 1 doelpunt bij schrijven en Danique Winters wist ook bijna met een blinddoek op het doel te vinden. Het Brummense dames team ging naar huis met een eindstand van 1-4. Zij staan nu op de vierde plek in de competitie.

Warme eindstand

De mannen van het eerste elftal waren te gast bij ZVV,56 1, de kou kon de heren niet van hun opdracht afhouden. Zoals elke week is er maar een taak, en dat is lekker voetballen en punten pakken. Dat was deze week niet tegen dovemans oren gezegd, was het Stan Hurenkamp die in deze wedstrijd 3x een mooi doelpunt kon maken. Toch was het ZVV die ook een kans benutten en de 1-3 scoorde.

Sportclub Brummen 1 staat nu op de tweede plek in de competitie.

Aflasting

De heren van het tweede elftal hebben niet gevoetbald, deze wedstrijd werd door Wijhe afgelast. Sportclub Brummen 2 staat nu op de derde plek. Men zal nog een aantal wedstrijden moeten inhalen. We volgen ze op de voet want voor hen is het nog mogelijk om voor het kampioenschap te gaan.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.