Welkom bij de Zwiepse Molen te Zwiep tijdens Hemelvaart 9 mei

Welkom bij de Zwiepse Molen te Zwiep tijdens Hemelvaart 9 mei

Het is de laatste negen jaar een goede gewoonte geworden om deze betekenisvolle feestdag te vieren in de buitenlucht. En wederom heeft Zwiepse molen haar ruimte beschikbaar gesteld. Bij mooi weer buiten en bij regen kunnen we naar binnen, net het weervrouwtje. Het is een prachtig begin van Hemelvaart en het legt een goede bodem voor jezelf om je eigen een geestelijke maaltijd te bezorgen. Dominee Paul Wansink van de Protestantse gemeente in Lochem is onze voorganger en de Mellow Brassband uit Winterswijk zal zorgen voor de muzikale omlijsting, klein maar fijn.  

De collecte is bestemd voor het project wat de Zwiepse Molen al enkele jaren steunt. Het is een kleinschalig project in Sri Lanka en 45 families worden hierdoor geholpen. Ze zorgen hiermee voor; onderdak, schoolspullen en lesmateriaal voor de kinderen. En vervolgens voeding voor de gezinnen en ouderen. Gé (de molennaar) en Mariska, zij verzorgen de horeca en sturen het project in Sri Lanka aan. Zij hebben regelmatig contact met de zusters daar. De zusters coördineren alles, zodat het geld goed terecht komt, en ze houden hier toezicht op.

De aanvang van de viering is om 10.00 uur, maar je mag ook rustig wat eerder komen om vooraf te luisteren naar de muziek. Vanaf 09.30 uur ben je van harte welkom. Na afloop is er koffie en thee voor eigen rekening. Ook hiervan gaat een deel  van de inkomsten naar boven genoemd project. 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.