Drukke zondag voor snuffellaar en fairgangers

Drukke zondag voor snuffellaar en fairgangers

Het was een drukke zondag 14 april met veel activiteiten. Zo kon men in Harfsen naar de Family Fair in het dorpshuus Hoeflo, wandelen in Exel en snuffelen door Laren.

Genoeg te snuffelen

Het was de snuffellaars in Laren goed weer gegund. Met in totaal 75 deelnemers verspreid door de kern en het buitengebied van Laren, was er genoeg te bekijken en kopen. Hier kon men van alles vinden van (kinder)kleding, (kinder)boeken, woonaccessoires, aniek, speelgoed en nog veel meer. Vooraf was er veel aandacht voor de snuffelroute en de eerste snuffelaars waren al voor de start van 10.00 uur op pad voor de ‘echte koopjes’. Rond het middenuur was het op veel plekken gezellig druk in en om het dorp. De organisatie kijkt tevreden terug op de eerste editie. “Que belangstelling zijn we erg tevreden en we hebben er mooi weer bij gehad.”

Voor de hele familie

Ook in Harfsen was het een gezellige, drukke bezigheid. Ruim veertig standhouders waren aanwezig met een breed scala aan producten en diensten. De Family Fair was gratis toegankelijk voor jong en oud. Voor kinderen waren er diverse activiteiten zoals het laten zetten van glitters tattoos, maken van kettingen of losgaan op het springkussen.

Onder de standhouders was een grote variantie van lichaamsverzorging, sieraden, coaching, kleding en nog veel meer. Deze waren verspreid door het gehele dorpshuis. Op verschillende momenten was er een modeshow of spreker in de grote zaal. Aan de  inwendige mens werd ook gedacht met onder andere ijsjes, patatjes en meer.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.