Mañana Mañana komende vijf jaar in Vorden

Mañana Mañana komende vijf jaar in Vorden

Het festival Mañana Mañana blijft de komende vijf jaar nog in Vorden. Dat heeft de organisator in overleg met betrokkenen afgesproken. Het evenement wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd op het landgoed van Kasteel Vorden.

Eerder was het festival altijd in Hummelo. Vorig jaar werd voor het eerst de overstap gemaakt naar Vorden. De organisatie en festivalgangers hebben het daar naar hun zin, zo blijkt.

Continuiteit

"Vorig jaar is het heel goed bevallen", vertelt Lotte Post, woordvoerder van de organisatie. "We willen dat dan ook voortzetten de komende jaren." De organisatie heeft dan ook afspraken gemaakt met de eigenaren van de locatie. "We hebben te maken met de eigenaresse van het kasteel, het Gelders Landschap en Kastelen en een aantal boeren die een stuk land ter beschikking stellen. Samen zijn we overeen gekomen dat we nog zeker vijf jaar kunnen blijven."

Naast de continuiteit is ook de locatie uitermate geschik, stelt Post. "Het is een prachtige locatie. Het is sprookjesachtig, de setting is precies zoals wij het willen. Het water, het groen en de bossen zorgt samen voor een perfect plaatje." Festivalgangers reageerden vorig jaar ook enthousiast op de nieuwe locatie.

Vorig jaar namen we een kijkje bij Mañana Mañana in Vorden:

 

LokaalGelderland gaat het festival ook bezoeken! Vrijdag en zaterdag komen er video's en foto's online vanuit Vorden.

 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.