Restaurant De Pauw tien maanden na brand weer open
De brand toentertijd.

Restaurant De Pauw tien maanden na brand weer open

Restaurant De Pauw in Warnsveld is weer open. Tien maanden na de verwoestende brand opende eigenaar Gerrit Nikkels de deuren van de Warnsveldse horecagelegenheid. 

In de ochtend van 24 april brak er brand uit in het pand aan de Rijksstraatweg. “De hele zaal en keuken worden gesloopt. Alles wat brandschade heeft gehad” vertelde eigenaar Gerrit Nikkels toen. Het restaurant wordt herstelt zoals het was: “Een nieuw restaurant en een nieuwe keuken komen terug.” 

Nikkels was nog maar net eigenaar van het pand. Daarom kwam het als een extra harde klap voor hem. Hij stond op die ochtend met tranen in zijn ogen te kijken. ]

Nieuwe inrichting

De planning was dat het restaurant begin dit jaar weer open zou kunnen gaan. Dit heeft iets langer geduurd. Door de brand kreeg de eigenaar de kans om het hele pand aan te pakken. Er is veel veranderd. Zo willen ze zich met de zaal die er is meer richten op feesten, condoleances en vergaderingen. Het restaurant is van binnen ook veranderd, zo heeft deze een open keuken en een nieuwe inrichting. 

 

 

Lees ook: 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.