72 uur later: daders overval Lochem nog steeds niet gepakt

72 uur later: daders overval Lochem nog steeds niet gepakt

De twee daders die het AVIA-tankstation in Lochem hebben overvallen zijn nog niet gepakt. Dinsdagochtend overvielen ze het pompstation met een wapen, en namen geld en sigaretten mee. 

Volgens een getuige zouden de mannen rond 07.00 uur die ochtend de boel in de gaten hebben gehouden achter een struik nabij het tankstation. Daarna zouden ze hun slag geslagen hebben. De politie is de daders nog niet op het spoor. Ze hopen dat getuigen die ook maar iets gezien hebben zich melden. "Op dit moment is er nog weinig vooruitgang in de zaak", meldt een zegsvrouw. 

De daders kunnen op dit moment overal zijn. Ze kunnen de grens over gevlucht zijn, nog in de buurt zijn of zich ergens anders in het land bevinden. Daarom vraagt de politie om ook buiten de regio de ogen open te houden. 

De twee personen zijn weggerend richting de Albert Hahnweg. Eén van hen droeg een zwarte hoody en de ander een grijze hoody. Beide daders droegen een masker. Ook had één persoon een zwarte rugzak en de ander een blauwe Albert Heijn tas.

 

 

Lees ook: 

Oproep van de politie

Heeft u iets gehoord of gezien dat in verband kan worden gebracht met de overval? Of heeft u andere informatie die de recherche kan helpen bij het onderzoek? Bel dan naar 0900-88844. Anoniem reageren kan ook door te bellen naar 0800-7000. Een getuige vertelde dat hij even voor de overval de mogelijke daders achter een bosje bij de snackbar schuin tegenover het tankstation heeft zien staan. Mogelijk is dat andere mensen ook opgevallen. Alle informatie is welkom.
Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.