'Overvallers hielden tankstation Lochem al even in de gaten'

'Overvallers hielden tankstation Lochem al even in de gaten'

Bij het AVIA-tankstation in Lochem hebben dinsdagochtend rond 07.00 uur twee mannen zich een tijdje schuil gehouden achter de bosjes. Een kwartier daarna werd het tankstation overvallen. Waarschijnlijk ging het dus om de overvallers. 

De politie heeft deze tip binnengekregen. De mannen zouden ook een wapen gebruikt hebben bij de overval. Wat voor een wapen dit is wil de politie nog niet zeggen. Of die twee mannen achter de bosjes er mee te maken hadden weten ze ook nog niet. 

De technische recherche is nog bezig met onderzoek bij het tankstation. Deze is afgezet met lint. Niemand is gewond geraakt bij de overval, wel konden ze er met een buit vandoor gaan. 

Op dit moment worden de daders nog gezocht.

 

 

Lees ook: Gemaskerde overvallers op de vlucht in Lochem

Oproep van de politie

Heeft u iets gehoord of gezien dat in verband kan worden gebracht met de overval? Of heeft u andere informatie die de recherche kan helpen bij het onderzoek? Bel dan naar 0900-88844. Anoniem reageren kan ook door te bellen naar 0800-7000. Een getuige vertelde dat hij even voor de overval de mogelijke daders achter een bosje bij de snackbar schuin tegenover het tankstation heeft zien staan. Mogelijk is dat andere mensen ook opgevallen. Alle informatie is welkom.
Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.