Gehandicaptenoplichter Michael K. staat op non actief
Michael K.

Gehandicaptenoplichter Michael K. staat op non actief

Michael K., de Zutphenaar die een gehandicapte man ruim 1.600 euro afhandig maakte, staat op non actief. Dat meldt zijn werkgever, Café Schatjes, op Facebook. 

In een uitgebreid betoog over de daden van hun bedrijfsleider melden ze dat hij niet meer aan het werk is. "Maar gezien wij ook echt de waarheid willen weten ; Michael staat op non actief; zodat wij hopen dat we de aankomende weken de kans krijgen om n standpunt in te nemen" schrijven ze. 

Het bedrijf geeft aan geschrokken te zijn. "Wij zijn vreselijk geschrokken van dit verhaal maar wij kennen michael als lief, betrokken persoon, met een vreselijke jeugd waar wij ook niet alles van weten."

Opgelicht

K. haalde nadat hij onderwerp van gesprek werd in de uitzending van Opgelicht?! dinsdagavond al snel lokaal nieuws. K. heeft een gehandicapte jongen opgelicht voor 1.673. Hij zei dat hij problemen had met zijn huurbaas, en dat hij daarom het geld nodig had van de 24-jarige Jeroen Kreulen uit Apeldoorn. Kreulen zit in een verzorgingstehuis omdat hij een ernstige spierziekte heeft. 

Op social media hebben mensen weinig goede woorden voor hem over. Al blijft zijn werkgever wel achter hem staan. 

 

  

Lees ook:

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.