Wethouder Coby Pennings houdt radiostilte over IJsselslag richting media
Coby Pennings.

Wethouder Coby Pennings houdt radiostilte over IJsselslag richting media

De Zutphense wethouder Coby Pennings wil niet meer met de media praten over de toestand bij zwembad de IJsselslag. Ze is van mening dat antwoord geven richting de gemeenteraad voldoende is.

De wethouder laat via haar woordvoerder weten niet mee te willen werken aan een interview. "Een interview kan nu niets toevoegen." Eerder liet ze aan een verslaggever van LokaalGelderland al weten niet mee te willen werken, mede omdat het nog in de gemeenteraad besproken moest worden. Maar ook na het bespreken in de raadsvergadering wil de wethouder niet praten met de pers.

Schuld van de media

Robby van den Broek, voorzitter van zwemvereniging de IJsselmeeuwen, liet weten het opvallend te vinden dat de wethouder niet meewerkt. "Ik vind dat je als wethouder altijd openheid van zaken moet geven. Ook de pers moet je te woord staan, ongeacht wat je van mensen of de pers vindt."

"Ik wordt niet blij van jou. Mede dankzij jullie gaat het slecht met het zwembad" zei de wethouder na de eerste vraag om meen interview. "Nee, ik weiger daar aan mee te werken."

Nils Muller (SP) en Robby ten Broek (voorzitter IJsselmeeuwen) wilde wel commentaar geven...

 

 

Bekijk ook: 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.