Veel steunbetuigingen voor door hersenbloeding getroffen Hans Boersbroek
Hans Boersbroek.

Veel steunbetuigingen voor door hersenbloeding getroffen Hans Boersbroek

Op social media worden veel steunbetuigingen geplaatst voor de door een hersenbloeding getroffen raadslid, festivalbaas en columnist Hans Boersbroek. Hij werd donderdagavond verward en onderkoeld aangetroffen in het Overijsselse Goor, dit doordat hij met een hersenbloeding te maken kreeg. 

'Sterkte'

Op Facebookberichten wordt veelvuldig gereageerd. De één: “Heel veel sterkte en een voorspoedige revalidatie gewenst, beterschap.” De ander: “Heftig hoor! Het klinkt allemaal best eng. Beterschap Hans.” Weer een ander: “Hopelijk komt deze man hier goed doorheen en heeft hij een voorspoedige revalidatie, sterkte en veel beterschap!”

Ook enkele lokale politici reageren op het incident. Zo tweet Martijn Siemes, fractievoorzitter van Burgerbelang: “Man wat naar. Ik wens @phinksmusic, @StadspartijZ, Hans zelf en iedereen om Hans heen.veel sterkte.”

Op de redactie van LokaalGelderland verschijnen ook beterschapswensen voor de columnist. Daaruit blijkt dat vele geschrokken zijn. Jelle Seubring, hoofdredacteur: “Erg heftig wat er gebeurt is. Ook wij hopen uiteraard dat hij er weer goed bovenop komt.” 

 

 

Lees ook: 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.