Dit zwembad werd ontruimd en krijgt daardoor (weer) veel kritiek
Het zwembad.

Dit zwembad werd ontruimd en krijgt daardoor (weer) veel kritiek

Zwembad de IJsselslag in Zutphen was dinsdag weer eens in het nieuws. Dit keer omdat ze moesten ontruimen door een vreemde lucht die geroken werd. Het zwembad blijft niet gespaard in reacties op social media. 

Het omstreden zwembad is sinds het openen al veel in het nieuws geweest. Zo is het een lange tijd gesloten geweest door gezondheidsklachten. Vele refereerde daar maandagavond weer aan: "Het is daar gewoon gevaarlijk. Opdoeken die handel." Ook ligt het zwembadbestuur vaak in conflict met een zwemvereniging die gebruik maakt van het bad. Dat doet hun naam niet goed.

‘Daar gaan we weer’ 

Uiteindelijk bleek er maandag niks aan de hand te zijn. Maar toch is het ‘niet goed’ dat dit bad alweer in het nieuws is. “Sluiten dat bad en nooit meer open doen” reageert de één. Een ander: “Daar gaan we weer…” Weer een andere facebookgebruiker reageert sarcastisch: “Top zwembad, hoeveel ellende heeft dat bad nu sinds de opening gehad?” 

Compensatie

Na onderzoek van de brandweer bleek alles in orde te zijn. Wel is een zwemavond voor zo’n tachtig mensen verloren gegaan. Of dat gecompenseerd wordt is de vraag. Het zwembad is niet bereikbaar voor commentaar. 

 

 

Lees ook: We zetten op een rij waarom het slecht gaat bij zwembad de IJsselslag

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.