Man ernstig gewond na geweldsincident in Zutphen

Man ernstig gewond na geweldsincident in Zutphen

Een man is donderdagavond ernstig gewond geraakt bij een geweldsincident in Zutphen. Het incident vond plaats in of bij een appartementencomplex aan de Mozartstraat.

Lees verder onder de video...

Omstreeks 23.00 uur werd de melding gedaan. Wat er precies is gebeurd is nog onbekend. In de melding werd gesproken over een steekpartij, maar volgens de politie ter plaatse is dat nog niet duidelijk. "Door de toestand van het slachtoffer was niet te zien waardoor hij getroffen is", legt de Officier van Dienst van de Politie uit. Het slachtoffer was niet aanspreekbaar toen de hulpdiensten arriveerden.

Naast meerdere politie-eenheden zijn er ook twee brandweerploegen ingezet. Met een hoogwerker werd het slachtoffer naar beneden gebracht.

Onderzoek

Het slachtoffer is per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De dader van het geweldsincident is nog niet gepakt. De politie onderzoekt het incident. "We doorzoeken de wijk en zijn op zoek naar een dader of daders. Ook hebben we het deel om het appartementencomplex afgezet voor sporenonderzoek", legt de diender uit. 

De politie is nog de hele nacht bezig met onderzoek. Ook de Technische Recherche is aanwezig. 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.