Verzekerden van Zilveren Kruis, Interpolis en FBTO per direct niet meer welkom bij GGNet

Verzekerden van Zilveren Kruis, Interpolis en FBTO per direct niet meer welkom bij GGNet

Verzekerden van Zilveren Kruis kunnen vooralsnog niet meer terecht bij de Warnsveldse zorginstelling GGNet. De instelling voor geestelijke gezondheidszorg heeft per direct een patiëntenstop ingesteld. In enkele gevallen kan er een uitzondering worden gemaakt, bijvoorbeeld bij een gedwongen opname of bij minderjarigen.

GGNet is genoodzaakt om de stop in te voeren omdat het geld op is. Het gaat vooralsnog alleen om het budget van Zilveren Kruis, waar ook enkele andere zorgverzekeraars onder vallen. Het valt echter niet uit te sluiten dat ook verzekerden van andere verzekeraars binnenkort de klos zijn. "GGNet is al langere tijd in gesprek met Zilveren Kruis om tot een goede oplossing te komen voor de te krappe inkoop en de kosten die wij maken voor de specialistische behandelingen. Helaas hebben we daar vooralsnog geen uitzicht op." aldus de instelling.

Naast Zilveren Kruis gaat het ook om Interpolis, FBTO, Prolife, Avero Achmea, De Friesland, One Underwriting Health en Ziezo. GGNet adviseert contact te zoeken met de verzekeraar bij problemen.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.