De dag na de grote brand: Blokker blijft voorlopig dicht, Banketbakkerij Jolink kan wel weer open

De dag na de grote brand: Blokker blijft voorlopig dicht, Banketbakkerij Jolink kan wel weer open

Brummen maakt de schade op na de grote brand die vrijdagnacht in het centrum woedde. De Blokker meldt voorlopig niet open te kunnen, Banketbakkerij Jolink blijkt meer geluk te hebben gehad. 

De brand is begonnen bij Bakker De Winkel. Dat pand is volledig verwoest, en staat op punt van instorten. De buren, Blokker, hebben ook enorm veel schade. De brand is overgeslagen naar het pand, en wat niet afgebrand is is kapot door het water en de rook. “Vanzelfsprekend is de winkel de komende tijd gesloten. Via deze weg willen we jullie namens het gehele team bedanken voor alle hartverwarmende steunbetuigingen”, schrijft Blokker op Facebook. 

Advertentie

Spullen uit de bakkerij

Banketbakkerij Jolink, in het centrum van Brummen, lijkt redelijk geluk gehad te hebben. Het vuur is niet overgeslagen naar hun winkel. Tijdens de brand heeft het personeel samen met omstanders alle spullen uit de bakkerij gehaald. Deze konden later op de avond weer terug gezet worden. “Hartelijk dank aan iedereen die ons afgelopen nacht geholpen heeft”, meldt de banketbakkerij op Facebook.  

Beelden van de brand...

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.