Overval gepleegd op T-Mobile-winkel in Zutphen

Overval gepleegd op T-Mobile-winkel in Zutphen

Er is vrijdagavond een overval gepleegd op de winkel van telecomprovider T-Mobile in Zutphen. De winkel is gevestigd aan de Turfstraat in het centrum.

Lees verder onder de video...

Politie en handhavers waren snel aanwezig nadat er melding van de overval gedaan is. De politie zoekt een groep bestaande uit drie mannen. Volgens een getuige zouden ze in het zwart gekleed zijn. 

Getuigen zeggen de jongens gezien te hebben. Ook zou een handhaver ze gespot hebben, niet wetende dat er een overval gepleegd was vlak daarvoor. De daders zouden gezien zijn aan de Rozengracht en vlakbij het station. De politie heeft nog geen signalement vrijgegeven. 

Advertentie

De politie heeft een buurtonderzoek gedaan. Ze controleerde onder andere camerabeelden van winkels in de buurt. Ook zochten ze in de stad naar de daders. Waar ze precies gebleven zijn is onbekend. Ze zijn vooralsnog nog niet gepakt. 

Medewerkers

Omdat het regenachtig weer was, en nog vroeg op de avond, was het rustig. De winkel is na de overval afgesloten. Er waren op het moment van de overval twee medewerkers aanwezig. Zij zijn opgevangen door de aanwezige hulpverleners. 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.