Kind gebeten door verwarde man in Zutphense speeltuin

Kind gebeten door verwarde man in Zutphense speeltuin

Een kind is maandagmiddag in zijn schouder gebeten door een verwarde man. Dat gebeurde in een natuurspeeltuin langs de Berkel in Zutphen. Wie de man is, is nog onbekend.

Het slachtoffer speelde met kinderen van buitenschoolse opvang BSO Bolderburen. De dader zou langs zijn komen fietsen. Vervolgens zou hij zijn afgestapt, de speeltuin in zijn gelopen en vervolgens de jongen in z'n schouder hebben gebeten. De aanleiding is volstrekt onduidelijk.

Onderzoek

De buitenschoolse opvang heeft aangifte gedaan. De politie onderzoekt de zaak nu. De identeit van de man is nog onbekend. Het kind heeft volgens de politie geen letsel opgelopen.

"Nadat we de melding binnenkregen zijn we gaan zoeken in de omgeving. Maar we hebben hem niet meer aangetroffen", aldus een politiewoordvoerder. Er is wel een signalement van de dader. Het zou gaan om een licht getinte man van rond de dertig. "Hij heeft slag in donker haar, donkere ogen en een slank postuur. Daarnaast is hij ongeveer 1.70 meter lang en heeft hij een onverzorgd gebit."

Melding gemaakt. Wij hebben op basis van de melding gezocht naar de man. Die hebben we helaas niet aangetroffen. Voor zover ons bekend heeft het kind geen letsel opgelopen.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.