Het is maandag, deze verhalen mag je niet gemist hebben
Langs de N314 werd een drugslab opgerold.

Het is maandag, deze verhalen mag je niet gemist hebben

Een nieuwe week is begonnen. De aankomende week zullen er weer veel nieuwsverhalen gebracht worden. Maar: de beste van de afgelopen week zetten we nog even voor je op een rij.

Automobilist komt om het leven bij eenzijdig ongeluk in Lochem

Op de kruising Nettelhorsterweg (N825) met de Broekstraat in Lochem is in de nacht van maandag op dinsdag 11 juni een automobilist om het leven gekomen na een eenzijdig ongeluk. Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Lees verder onder de video...

Open dit artikel…

Zutphen krijgt dit jaar 1,7 miljoen extra van het rijk

De gemeente Zutphen krijgt dit jaar 1,7 miljoen euro extra van de Rijksoverheid. Dat blijkt uit de meicirculaire, waarin de wijzigingen in de Algemene Uitkering van de overheid aan gemeenten wordt medegedeeld. In 2022 gaat de uitkering echter weer dalen.

Lees verder onder de video...

Open dit artikel…

Reparatie Oude IJsselbrug kost gemeente nog eens 150.000 euro

De gemeente Zutphen is mogelijk nog eens 150.000 euro kwijt aan de Oude IJsselbrug. Een deel daarvan is de nasleep van de problemen die de brug had in maart. Een ander deel is een benodigd onderzoek voor de toekomst.

Lees verder onder de video...

Open dit artikel… 

Mogelijk bewapende overval op station Brummen, daders op de vlucht

Er heeft woensdagavond rond 21.20 uur een beroving plaatsgevonden op het station van Brummen, de daders zijn vervolgens gevlucht. De politie heeft via Burgernet een signalement verspreid en is met meerdere eenheden in het dorp een zoektocht gestart. Na een krap uur zijn de daders niet gevonden.

Open dit artikel…

Drugslab opgerold langs N314 tussen Zutphen en Baak

De politie heeft woensdagnacht een drugslab opgerold in de buurt van Baak. Het lab, wat nog in aanbouw was, bevond zich in een boerderij langs de N314, ook wel Emmerikseweg genoemd. Bij de boerderij lopen agenten zwaarbewapend rond.

Lees verder onder de video… 

Open dit artikel…

Mañana Mañana dit jaar opnieuw een groot succes

Veel bezoekers genoten dit weekend van Mañana Mañana in Vorden. Het hele weekend deed LokaalGelderland als mediapartner verslag vanaf het festival. 

Lees verder onder de video… 

Bekijk alle video’s en berichten vanaf het festival… 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.