Lochem geeft Normaal-tickets weg als promotie voor Europese verkiezingen
Burgemeester Sebastiaan van \'t Erve.

Lochem geeft Normaal-tickets weg als promotie voor Europese verkiezingen

Wie een origineel bericht, foto of video op sociale media post en deze voorziet van #DoeNormaalGaStemmen maakt kans op 2 kaarten voor het concert dat Normaal op Hemelvaartsdag in Lochem geeft. De bijdrage met het grootste aantal ‘likes’ wint. Burgemeester Sebastiaan van ‘t Erve maakt de winnaar aanstaande vrijdag bekend.

De actie #DoeNormaalGaStemmen is bedoeld als een zetje richting stembus. Donderdag zijn er de verkiezingen voor het Europese Parlement. Burgemeester Van ’t Erve: "We willen dat zoveel mogelijk mensen donderdag hun stem gebruiken. Natuurlijk is het mooi dat we tegelijkertijd iemand blij kunnen maken met twee kaartjes voor het historische concert van Normaal, hier in Lochem op 30 mei."

Verkiezingen

De stemlokalen zijn op de verkiezingsdag geopend van 7.30 tot 21.00 uur. Het stembureau Staring College is geopend van 8.00 tot 17.00 uur. In de gemeente Lochem is het mogelijk om in elk stemlokaal te stemmen. Op de stempas staat wel een adres van een stemlokaal in de buurt, maar het is niet verplicht om daar te stemmen.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.