Eigenaar kadaverboerderij Leuvenheim "heeft al langer stront aan de knikker"

Eigenaar kadaverboerderij Leuvenheim "heeft al langer stront aan de knikker"

Het is niet de eerste keer dat de eigenaar van de boerderij, waar maandag dode dieren gevonden werden, in de problemen zit. Verschillende buurtbewoners en bronnen die dicht bij de man staan vertellen dit. “Hij zit al lange tijd diep in de shit.” 

Een voorbijganger weet bij de boerderij te vertellen dat er al meerdere invallen gedaan zijn. “Er is al van alles gevonden. Wat precies weet ik niet. Maar heel veel aangenamer dan dit zal het niet zijn.” De boer is niet geliefd in zijn dorp. “Mensen zijn bang voor hem. Hij is niet goed in zijn hoofd. Kijk naar de chaos op zijn erf. Dat heeft hij ongetwijfeld in zijn hoofd.” 

Bizar

Er werden verschillende dode dieren aangetroffen in de loods van de man. “Dat is echt bizar. Hoe haal je het in je hoofd om die daar op te slaan.” Een andere buurtbewoner wil niet meer in contact komen met de man. “Hij gaat niet goed met zijn dieren om, maar ook niet goed met zijn mensen. Hij heeft al langer stront aan de knikker.” 

"Dieren zijn ook wezens"
Leuvenheimse boer

Liefde voor dieren hoef je niet altijd te hebben als boer, legt een boer uit de omgeving uit. “Soms heb je ze om ze later naar de slacht te brengen. Dan moet je geen goede band met je dieren hebben. Maar goed voor ze zorgen en regelen dat ze een mooie tijd hebben staat voor bijna alle boeren op nummer 1. En bij hem dus niet. Ik kan daar niet met mijn hoofd bij. Dieren zijn ook wezens.”

Een reportage over de lugubere vondst… 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.