Situatie slachtoffer (28) Zutphense verkeersruzie verslechterd

Situatie slachtoffer (28) Zutphense verkeersruzie verslechterd

De situatie van de 28-jarige man die donderdag gewond raakte bij een verkeersruzie in Zutphen, is verslechterd. Dat meldt de politie op Facebook. Het onderzoek naar de ruzie, die eerst werd gemeld als steekpartij, loopt nog.

Het slachtoffer werd donderdagmiddag per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. "Gedurende de middag en avond is de situatie van het 28-jarige slachtoffer uit Zutphen verslechterd", meldt de politie.

Dader

Toen de politie omstreeks 12.45 uur arriveerden bij het incident lag het slachtoffer op de grond. "Door omstanders werd gemeld dat een andere man met een zwarte personenauto hierbij betrokken was. Deze man is nadien weggereden. Van omstanders kregen we informatie die leidde naar de andere betrokken man in deze zaak. Hij heeft zich bij de politie gemeld."

De politie is dringend opzoek naar getuigen. Het slachtoffer was op de fiets vanuit de Zuidwijken. Mogelijk hebben getuigen onderweg het slachtoffer gezien of zelfs met hem gepraat. Getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844.

 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.