Brummen is een geslaagd festival rijker

Brummen is een geslaagd festival rijker

BRUMMEN - Het festival ‘Brummen Ontspoort’ gisteravond sloeg aan. Het was druk in de feestzaal van Concordia in Brummen.

De avond werd afgetrapt door ‘JETMAX vs DVNCAN’. Hoewel het aan het begin van de avond nog rustig was werd het naarmate de avond vorderde steeds drukker. “We hadden al verwacht dat het aan het begin rustig zou zijn” vertelt mede-organisator Ron Selles. “Wij zijn tevreden als er minimaal 100 mensen zijn geweest, dan zijn de kosten eruit.”

"Het was heel vet om te doen, het is echt een uniek feest."
Charly Canela

Als tweede in het programma stond Charly Canela op het podium. “Het was heel vet om te doen, het is echt een uniek feest.” Naast Canela stonden ‘Vietra’, ‘Steef O’ en ‘Hardnoiser vs Mindsick’ te draaien. “Dit is echt iets wat Brummen miste“ reageerde een bezoeker.

Toekomst
De organisatie was in handen van United Base Events (UBE), bestaande uit Ron Selles, Dennis van Luttikhuizen en Rein Arnoldussen. Hun doen is om het aantal feesten uit te breiden naar drie keer per jaar. “Ook willen we gaan kijken of we grotere en bekendere namen binnen kunnen halen, maar dat heeft tijd nodig.”

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.