LGLD KORT: Popquiz op Derde Kerstdag, van quizmiss tot popbuffet

LGLD KORT: Popquiz op Derde Kerstdag, van quizmiss tot popbuffet

In het geheim zijn de vier leden van werkgroep Popquiz Brummen weer hard aan het werk om weer een bijzondere editie van de popquiz op Derde Kerstdag voor te bereiden. “Er is dit jaar de nodige nieuwe muziek in de quiz gestopt”, laat het nieuwe werkgroeplid Karin Beuwer weten. “En natuurlijk zijn er weer enkele bijzondere videocompilaties met een hoog gehalte van herkenning. Natuurlijk hebben we ook weer een aantal  verrassingen in petto.” Met genoegen laat de organisatie weten dat dit jaar voor de eerste keer in de popquizhistorie een volledige uit dames bestaande team meedoet. Dit onder de naam Quizmiss. Samen met Robert Kersten, Gert-Jan van Dijk en Theo van Enckevort vormt Beuwer de werkgroep die dit jaar voor de achtste maal de quiz organiseert. Het populaire evenement vindt op 27 december plaats in De Vroolijke Frans en begint stipt om 20.00 uur. 

Belangstellenden die de quiz als bezoeker willen bijwonen kunnen een toegangskaartje kopen bij boekhandel Hendriks, Primera Bosman en De Vroolijke Frans. Begin deze maand is de voorverkoop gestart en de toegangsbewijzen vinden gretig aftrek. De toegangskaarten kosten slecht 2,50 euro. Bezoekers die gebruik maken van het popbuffet hoeven geen entree te betalen. Meer informatie over de popquiz, het popbuffet en de kaartverkoop vind je op de speciale website www.popquizbrummen.nl en bijhorende facebookpagina en twitteracount. 

Popbuffet

Een traditioneel onderdeel van de Brummense popquiz is het speciaal culinair popbuffet. Voorafgaande aan de quiz kun je op Derde Kerstdag in De Vroolijke Frans weer genieten van dit bijzondere buffet, dat chefkok Pascal Elshof speciaal voor de muziekliefhebbers gaat samenstellen. Aanvang is 17.30 uur en de kosten bedragen slechts 20 euro. Je betaalt dan geen entree meer voor de popquiz later die avond. Een groot aantal tafeltjes zijn inmiddels al gereserveerd, maar liefhebbers die ook dit onderdeel van het evenement willen bijwonen kunnen zich aanmelden via mailadres [email protected] of telefoonnummer (0575) 561719.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.