Normaal komt met exclusief concert naar Lochem

Normaal komt met exclusief concert naar Lochem

  •  'Olderwets høken'
  •  3 december 2018
  •  

Normaal keert volgend jaar op Hemelvaartsdag met het exclusieve concert ‘Olderwets Høken’ in Lochem terug op het podium. In 2015 trad de band ter ere van haar 40-jarig jubileum voor het laatst op in een uitverkochte Gelredome met het afscheidsconcert ‘Ajuu, de mazzel’.

“Ik had begin 2016 helemaal niet meer verwacht dat ik, dankzij een nieuw geneesmiddel, weer zo goed op zou knappen!”, zo laat voorman Bennie Jolink weten over de aanstaande terugkeer op het podium. “Het heeft weliswaar twee jaar in beslag genomen, maar het resultaat mag er zijn. Bij de standbeeldonthulling op Hemelvaartsdag was ik erg benieuwd of ik het vol zou kunnen houden, maar het ging prima! Inmiddels ben ik nog weer een stuk vooruit gegaan en verheug me heel erg op 30 mei! Nog eenmaal OLDERWETS høken!" aldus Bennie Jolink.

Naast Normaal treden tijdens ‘Olderwets Høken’ onder meer de dialectbands Rowwen Hèze en De Boetners op. De reguliere voorverkoop voor het optreden start op vrijdag 10 december. Anhangers kunnen een dag eerder hun kaarten bestellen.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.