Lagere temperaturen en mogelijk zelfs sneeuw, dit gaat het weer doen

Lagere temperaturen en mogelijk zelfs sneeuw, dit gaat het weer doen

Een nieuwe week is begonnen. En het is handig om te weten of je een regenjas, een korte broek of toch een dikke sjaal moet klaarleggen. Daarom de weersvoorspellingen voor de aankomende week. 

De aankomende week zal het wat meer gaan afkoelen. In de nachten kan het zelfs gaan vriezen. Ook is er later in de week kans op winterse neerslag. 

Begin van de week

De week begint maandag aangenaam. De zon zal zich veel laten zien. Het wordt niet warmer dan 7 graden. Dinsdag zal het ook nog zonnig worden. Maar dan koelt het wel een stuk af. Het wordt dan gemiddeld 3 graden. Woensdag gaat het meer op winter lijken. In nacht die voorafgaat zal het zeer waarschijnlijk gaan vriezen. In de nacht en de vroege ochtend valt er sneeuw. Omdat de temperatuur overdag stijgt naar 2 graden zal de sneeuw wel snel weer verdwijnen. De dag verloopt bewolkt. 

Einde van de week

Donderdag is er opnieuw kans op sneeuw. De dag zal in de vroege uurtjes beginnen met temperaturen een aantal graden onder het vriespunt. In de middag zal de temperatuur wel stijgen, naar 4 graden. Als er winterse neerslag valt, die in de ochtend verwacht wordt, zal deze ook niet lang blijven liggen. Vrijdag en zaterdag stijgt de temperatuur weer wat. Dan wordt het bewolkt met zo’n 6 graden. De week eindigt zondag met bewolking en zo’n 4 graden. 

Daglicht

De zon komt deze week op rond 08.15 uur. Hij zal weer ondergaan rond 16.35.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.