Voorverkoop Mañana Mañana begint deze week

Voorverkoop Mañana Mañana begint deze week

De voorverkoop voor Mañana Mañana 2019 begint aankomende zaterdag. Festivalgangers hebben een kleine maand de tijd om vroegevogel-kaarten te kopen. Vanaf 1 november gelden de reguliere tarieven.

Het concept van Mañana Mañana samengevat: Bij acht podia, verscholen in de sprookjesachtige natuur van landgoed Vorden in de Achterhoek, kun jij je te goed doen aan allerlei soorten muziek en theater. Van rootsrock tot nederpop, balkan tot country en van comedy tot maffe optredens. Wat je verder uitspookt rondom Kasteel Vorden mag je helemaal zelf weten: het Open Podium op, crowdsurfen, zelf bier tappen, manden vlechten of ijzer smeden, je maaltijd bij elkaar scharrelen of languit in een hangmat liggen.

Prijzen

Tijdens de editie van dit jaar bezochten veel mensen het evenement. En daarom heeft de organisatie besloten vanaf 6 oktober met een voorverkoop te beginnen. Een dagkaart kost dan 20 euro in plaats van 30 euro. Wil je drie dagen? Dan betaal je 50 euro in plaats van 75 euro. Een campingkaart (inclusief entree voor het festival) kost 75 euro in plaats van 100 euro. 

Nieuw

Er zijn wat nieuwe dingen toegevoegd aan het assortiment. Er is nu de driedagenkaart, voor mensen die graag drie dagen (vrijdag, zaterdag en zondag) naar het festival willen, maar niet op de camping staan. Ook is er één kaart voor alle jeugd t/m 15 jaar. Voor alle jeugd is er een dagkaart (€ 10,-) en een campingkaart (€ 30,-).

Een impressie van de vorige editie...

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.