Hovenaren: Vrachtwagens in onze buurt is echt een ramp

Hovenaren: Vrachtwagens in onze buurt is echt een ramp

"Het moest een keer fout gaan he", reageert Hovenaar Ingrid op het feit dat een vrachtwagen dinsdagochtend voor problemen zorgde. "We hebben hier kleine straatjes en chauffeurs zijn eigenwijs. Die combi is niet handig." 

Verschillende Hovenaren reageren hetzelfde op het incident van dinsdag. Een vrachtwagen kwam in de berm terecht, en blokkeerde daardoor twee wegen. "De chauffeur is eerder nog vertelt dat hij anders moet rijden. Ik denk dat hij wilde dacht daar wel overheen te kunnen. Keren of iets dergelijks. Maar dat lukte niet." Of het inderdaad om een verkeerde inschatting gaat is onbekend. Andere Hovenaren beweren te weten dat er iets verkeerd ging. 

"De combi is gewoon niet handig"
Ingrid

"We krijgen ook geregeld vrachtwagens door de wijk die dan per ongeluk auto's raken", vertelt Ingrid verder. "Ja. Ze moeten toch hier afleveren", reageert haar buurman daarop. "Klopt. Ik geef de chauffeurs ook niet de schuld. De combi is gewoon niet handig." 

Kleine straten

Ingrid is twee jaar geleden naar Italië op vakantie geweest. "Daar heb je nog kleinere steegjes. Hoe ze het daar doen? Geen idee. De Hoven is daar wel een heel klein beetje mee te vergelijken." 

Beelden van het incident...

 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.