Deze helden hebben het ondergekladde jeugdhok in Warnsveld weer schoongemaakt

Deze helden hebben het ondergekladde jeugdhok in Warnsveld weer schoongemaakt

Andermans troep opruimen is vaak toch wel een dingetje. Echter deinst een groep jongeren uit Warnsveld daar niet voor terug. Zij hebben de net geplaatste jongerenontmoetingsplaats in Warnsveld weer opgeknapt. 

Het hok waar de jeugd in mag chillen staat nog maar net in het dorp. Dit zodat jongeren daar kunnen chillen, en niet op de Dreiumme. Echter zijn er altijd mensen bij die het verpesten voor de anderen. Andere jongeren hebben namelijk het hok direct al volgeklad met (lelijke) graffiti. 

Opgeknapt

De groep die ook het initiatief heeft genomen om het jeugdhok te plaatsen heeft direct een sopje gepakt. Binnen één avond wisten zij het woensdagavond weer helemaal schoon te krijgen. "Wij hebben met ons groepje die dat hok hebben geregeld onze vrije avond besteed aan alles weer op te knappen en schoon te maken de bankjes buiten een nieuwe laag verf en bijna alle graffiti verwijderd", legt één van de jongeren trots uit op Facebook. .   

Na aanleiding van ons nieuwsbericht kwamen er veel reacties binnen over het hok. Moet het misschien dan toch op een andere manier opgevrolijkt worden? Andere graffiti? Of andere details? Wij zijn benieuwd naar jouw idee! Stuur deze naar [email protected].

 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.