Warnsveldse Lex gaat avondshow maken op Radio 10

Warnsveldse Lex gaat avondshow maken op Radio 10

Lex Landeweerd uit Warnsveld moest zijn plek op Radio 10 afstaan aan Gerard Ekdom die naar de radiozender komt. Echter krijgt hij daar wel een nieuwe uitdaging voor terug, namelijk een plek in de avond. 

Landeweerd gaat samen met naamgenoot Lex Gaarthuis 'Laat met Lex' presenteren. "Hierin wordt interactie met de luisteraar heel belangrijk en komen 'oude' items uit de ochtendshow regelmatig terug, zoals de Goeiemorgen Lex-Guestlist, waarbij we een uur uit handen geven aan een BN'er", legt hij uit. 

"...blij ben en dat ik na 8 jaar geen wekker meer hoef te zetten"
Lex Landeweerd

Het programma gaat vanaf maandag 3 september elke doordeweekse avond tussen 21.00 uur en 00.00 uur op Radio 10 te horen zijn. Dat is dus een hele verandering in vergelijking met de ochtendshow die de twee eerder maakte. "Ik wil er nog even aan toevoegen dat ik er ontzettend veel zin in heb en blij ben en dat ik na 8 jaar geen wekker meer hoef te zetten", beklemtoont de Warnsvelder. 

Nieuwe plek

De ochtendshow moeten ze dus afstaan aan Gerard Ekdom. Hij vertrekt van de NPO naar Radio 10. Dit werd in april bekend. Toen gaf Landeweerd al aan dat er gekeken werd of er een andere plek voor ze te vinden is in de programmering. 

 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.