Zorgorganisatie Vérian vraagt uitstel van betaling aan, mogelijk faillissement
Vérian in Brummen.

Zorgorganisatie Vérian vraagt uitstel van betaling aan, mogelijk faillissement

Het gaat slecht met zorgorganisatie Vérian. Vérian Care & Clean BV, een onderdeel van de organisatie, dreigt failliet te gaan. Maandag werd uitstel van betaling aangevraagd bij de rechtbank. De rechtbank heeft een bewindvoerder aangesteld. Het bedrijfsonderdeel is verantwoordelijk voor de huishoudelijke hulp.

Vérian is onder meer actief in de gemeente Brummen. De hoofdlocatie is gevestigd in Apeldoorn. De directie gaat samen met de bewindvoerder kijken wat er nodig is om een faillissement te voorkomen. Alle medewerkers blijven vooralsnog wel in dienst bij het bedrijf, ook de dienstverlening gaat gewoon door. Het is echter nog afwachten of een faillissement wel af te wenden valt.

In een persverklaring laat de organisatie weten dat de zorg niet in gevaar is. "Voor Stichting Vérian en de Vérian Zorgcentrale is een financier gevonden waardoor de voortgang van de Stichting en de Zorgcentrale geborgd blijft. Vérian continueert hiermee de zorgverlening op het gebied van verpleging & verzorging, maatschappelijk werk, thuisbegeleiding, jeugdgezondheidszorg, diëtetiek, personenalarmering en bereikbaarheidsdiensten."

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.