Politie onderzoekt mogelijke ontuchtzaak Waterkwartier

Politie onderzoekt mogelijke ontuchtzaak Waterkwartier

De politie onderzoekt een mogelijke ontuchtpleger in het Waterkwartier. Naar aanleiding van een melding van mogelijk ongewenst gedrag door een Zutphenaar is de politie het onderzoek gestart. Het onderzoek richt zich erop of er strafbare feiten zijn gepleegd en zoja welke.

"We kennen de geluiden die rondgaan over ongewenst gedrag bij minderjarige kinderen. Dergelijke signalen vragen altijd om zorgvuldig onderzoek, dat in ieders belang zo ongestoord mogelijk plaats dient te vinden", meldt de politie. Verdere informatie kunnen ze nog niet geven. Het onderzoek is momenteel in volle gang. Wel kunnen ze bevestigen dat ze contact hebben gehad met enkele ouders en kinderen. 

Conclusies

De betreffende persoon weet dat er een onderzoek loopt. "Het is echter te vroeg om daar conclusies aan te verbinden. Vanuit privacy oogpunt kunnen we geen personalia melden", aldus de dienders. 

Foto

Op social media circuleert een foto van de mogelijke verdachte. Daar is de politie niet blij mee. "Wanneer mensen herkenbare foto’s plaatsen van mensen op social media dat kan dat zorgen voor onnodige onrust, gevaarlijke omstandigheden en een schending van iemands privacy", vertelt een zegsman. 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.