Zomerse wedstrijden voor Sportclub Brummen

Het was de beurt aan Turkse Kracht om tegen Sportclub Brummen 2 te spelen. Beide teams waren gebrand om te winnen. Vanaf de aftrap was het wel duidelijk dat deze party een stevige zou zijn. Scheidsrechter R.Frek voelde de wedstrijd feilloos aan en zo ontstond er een sportieve wedstrijd. Zo was het Tyas Gerritsen die in de eerste helft de 1-0 scoorde. Maar kort daarna kwam daar uiteraard een antwoord op en werd het 1-1

Brummen ruikt kampioenschap

In de tweede helft leek Turkse kracht de heerser van het veld te worden, maar men liet al snel zien er geen kracht genoeg in zat, en kon Brummen voetballend de punten scoren. Zo was het Ted Boesveld die kans zag om de 2-1 te maken.Daan Jacobs scoorde vanuit een strafschop de 3-1.  Uiteindelijk was het Turkse Kracht die de spanning in de wedstrijd terug bracht toen men de 3-2 scoorde. Na een lange tweede helft bleven de punten in Brummen.

Sportclub Brummen 1 speelde tegen Loenermark 1

Men speelde een matige wedstrijd, Loenermark was de heerser van de groene mat, en kregen kansen zat. Maar kwamen niet langs keeper Jordi Plant. De mannen van Brummen pakte hun kansen wel maar kwamen niet langs de verdediging van Loenermark. uiteindelijk bleef de stand bij 0-0