Brummen speelt matig maar gelijk

Brummen 1 was te gast bij Victoria Boys, een wedstrijd waarvan je van te voren al weet dat het moeilijk gaat worden. En dat was ook goed te zien in de eerste helft.

De mannen van Brummen hadden het moeilijk, men werd overlopen door de mannen van Victoria Boys. Zonder enige problemen kreeg de Apeldoornse ploeg de ruimte om richting het goal van Brummen te komen en kon de 1-0 scoren om vervolgens ook de 2-0 te kunnen maken. Brummen bleef achter de feiten aan lopen.

Brummen loopt vuur uit de schoenen

Na de rust zag je een heel ander elftal van Brummen het veld op komen, men was niet van plan ten onder te gaan. Emiel Bleumink was de eerste die de stand op een prachtige manier veranderde in een 2-1. Vanaf dat moment was Brummen heerser van de groene mat in Apeldoorn. Brummen kreeg een penalty mee, en helaas kon Stan Hurenkamp deze niet maken, maar door de snelheid kreeg Stan een tweede kans voor doel en scoorde alsnog de gelijkmaker. Brummen was niet meer te stoppen. Men liet zien dat er zeker gevoetbald kon worden in Brummen. Helaas bleef de stand 2-2.

Stand in de competitie

Sportclub Brummen 1 staat nu onder de koploper Beekbergen. Brummen heeft 16 wedstrijden gespeeld en heeft 33 punten.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].