Brummen doet goede zaken op het voetbalveld

Het tweede elftal van Brummen mocht aan treden tegen FC RDC, makkelijk zou de wedstrijd niet worden.Wil Brummen 2 kampioen worden wist men wat er te doen stond, men zou moeten vechten om de punten te blijven maken. Trainer Aram Sanders weet de mannen elke wedstrijd opnieuw te motiveren om vooral hun best te blijven doen. Deze wedstrijd was alles behalve spannend. Het was ook RDC die het eerste doelpunt zonder enige moeite kon scoren.

Ver in de tweede helft was het Thijmen - Jan Schut die de gelijkmaker kon scoren. Met deze gelijkmaker moest Brummen tevreden zijn. Het tweede elftal van Brummen staat op dit moment op een tweede plaats in de competitie.

Slecht spel

SJO Oeken/Brummen Vr 1 speelde tegen Spero Vr 1, het waren vooral de dames van Spero die vooral de eerste helft de heersers van de wedstrijd waren. De wedstrijd was vooral fysiek te noemen. De dames van Brummen bleven flink achter de feiten aanlopen. In de tweede helft bleef Brummen tam en kwam langzaam op gang, toch was het Rosa Weyl die kans zag twee maal een doelpunt te scoren. De Brummense dames mogen vandaag van geluk spreken dat de punten in Brummen blijven. De dames staan op dit moment op de vierde plaats in de competitie.

Brummen 1 viert feest

Het eerste elftal speelde de sterren van de hemel, vanaf de eerste minuut was er beleving, passie , en vechtlust. tegenstander Klarenbeek was voetballend wel beter. Daan Ribbers gebruikte zijn snelheid weer optimaal en kreeg de kans om ver richting goal te gaan en gaf een voorzet aan Joshua Akoy en die scoorde de 1-0, maar Klarenbeek kwam vlak daarna met een passend antwoord en scoorde de 1-1. Klarenbeek wist elkaar feilloos te vinden en scoorde weer met alle gemak de 1-2. Maar Brummen ruikt de roem al en was het Joshua Akoy opnieuw om de 2-2 en de 3-2 te scoren.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].