Gelijkspel hoogst haalbare voor Sportclub Brummen

Gelijkspel hoogst haalbare voor Sportclub Brummen

Opnieuw een uitwedstrijd voor Sportclub Brummen 1, de heren waren te gast bij Groen-Wit in Apeldoorn. Na een goede intensieve warming-up, waren beide teams klaar voor de wedstrijd.  Was het het Apeldoornse team die gelijk het spel domineerde. Snel en gebrand om te winnen kregen zij meerdere kansen, en zo was het ook Groen-Wit die het eerste doelpunt wist te maken tegen Brummen. Toch was het Brummen die op een bepaald moment in de wedstrijd het meeste balbezit kreeg en hun kansen pakte. 

Groen-wit fysiek sterker

In de tweede helft leek de voetbalwedstrijd omgezet te zijn in een rugby wedstrijd, Brummen kreeg veel contact met de grond door een boel fysieke krachten, maar zoals men de Brummense spelers kent denkt men niet aan opgeven en vocht men door. Arjan Eikelboom had net zijn wissel moment gehad en kon met een grote snelheid de gelijkmaker maken 1-1.

Lees verder onder de foto...

Zware laatste minuten

Na de gelijkmaker, was het voor beide partijen vechten tegen de tijd en tegen elkaar. want geen van de beide teams wil genoegen nemen met een gelijkspel. Kansen kreeg men keer na keer maar geen afmakers, het enige waren onnodige overtredingen die beantwoord werden met een gele kaart. Een gelijkspel was voor beide teams alles wat er in zat.

Volgende week speelt Brummen 1 uit tegen Be Quick Z1 op Sportpark Zuidveen 1, veld 1, aanvang 14.00 uur.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.