Het voetbalweekend van sportclub Brummen

Het voetbalweekend van sportclub Brummen

Dit weekend werd er weer gevoetbald in Brummen. De reis ging zondag naar Elst, Tegenstander Spero Vr 1 stonden op de achste plek en de dames  van Brummen staan op de vijfde plek in de competitie.

Dames van Brummen hadden drie wedstrijden op rij verloren tegen prima teams. Nu werd het dus hoog tijd dat het roer weer om ging. Aangekomen lieten de elementen goed zien in welk jaargetijden wij ons bevinden, want het bleef regenen. Om twee uur zou de wedstrijd moeten beginnen zij het niet dat er geen scheidsrechter aanwezig was. dan begint het om denken en was het de trainster van de tegenpartij die zichzelf aanbod om te gaan fluiten.

Sportieve eerste helft

Na een beetje onduidelijkheid begon de wedstrijd dan uiteindelijk iets later dan de bedoeling was, maar vanaf het eerste moment was duidelijk dat de beide teams zich niet het kaas van de bekende boterham lieten eten. Snelheid - Passie en vooral de beleving stond hoog in het vaandel. Zo was het Noa Spiegelenberg die met de wind in de rug richting doel van Spero vloog en de 0-1 kon scoren.  

Lees verder onder de foto... 

© LGLD

De dames van Spero probeerde hun kansen te benutten maar konden ze niet afmaken. De Brummense dames wisten dat ze het een en ander recht te zetten hadden en vochten als leeuwinnen en zo gaf Danique Winters een prachtige assist aan Noa Spiegelenberg zodat deze de 0-2 kon scoren. Tevreden konden de dames van Brummen de rust in.

Winterse tweede helft

In de tweede helft leek het heel even mis te gaan met de keeper van Spero, deze kwam in een ongelukkige botsing met een speelster van Brummen, men dacht even dat er iets ernstigs aan de hand leek te zijn. Maar doordat de fotograaf een verzorgende achtergrond heeft en er even aandacht aan besteed had bleek het gelukkig mee te vallen en kon ze na de schrik weer richting haar goal.  

Het voetbalspel werd er niet beter op, beide teams kwamen niet veel verder meer dan een aantal mooie kansen,maar zonder goed resultaat. Men werd ook gehinderd door het gure weer, de harde regen ging over in hagelstenen en belemmerde het zicht voor speelsters en supporters. De eindstand bleef op 0-2 staan voor Brummen. De punten mochten weer mee genomen worden naar huis. 

Lees verder onder de foto... 

© LGLD

Het Tweede elftal van Brummen was te gast bij FC RDC 2  zij gingen naar huis met een winst van 2-5 .Deze mogen op naam gezet worden van Joeri Knaake, Boudewijn de Lange, Tim te Veldhuis , Ted Boesveld en een eigen goal van een speler van RDC.

Het eerste elftal speelde zondag in Beekbergen, hier was de eindstand 2-2. Emiel Bleumink en Tyas Gerritsen waren de scorende mannen van Brummen.

Volgende week spelen de teams thuis.

SJO Oeken/Brummen Vr1 tegen ST: DSZ/Unitas,28 Vr1        
Aanvang 10.30

Sportclub Brummen 2 tegen WSV 3                                
Aanvang  11.00

Sportclub Brummen  1 tegenWWNA 1                            
Aanvang  14.00

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.