Het voetbalweekend van sportclub Brummen

Sportclub Brummen 3 was te gast bij Vaassen 3, twee teams die puur voor de lol voetballen. Niets geen zware competitie of zware trainingen, lekker ballen daar komt het op neer.

Dat bleek ook want de wedstrijd was nog niet begonnen of binnen zeven minuten zaten er al twee doelpunten in voor Vaassen. Brummen schrok hier wel zichtbaar van en kon niet anders dan nu wel even een tandje bij te zetten. Na 25 minuten was het ook Tim Hulshorst die de 2-1 kon scoren. De bal bleef in de eerste helft wel angst aanjagend veel in de beurt van Brummens doel zodat de keeper Jesse Stoel toch wel erg scherp moest blijven.

Lees verder onder de foto...

© LGLD

Helaas was Vaassen op dat sterker en zag kans om langs de verdediging te komen van Brummen en scoorde de 3-1. Het spel was alles behalve spannend, op sommige momenten zelfs lachwekkend, zo hadden een aantal spelers veel fysiek contact, vooral met de grond. Net voor rust was het Wouter Elshof die kans zag de 3-2 te scoren.

Alle kanten

De tweede helft begon waar het geeindigd was, opnieuw snel in het begin wist Vaassen te scoren, helaas voor Brummen  4-2. Toch was Brummen de tweede helft voor bijna 80%meer in bal bezit, de wedstrijd kon alle kanten op gaan want Aljan Annevelink scoorde de 4-3 nog even. Nu was alleen de tijd de grootste vijand van Brummen. En dat bleek ook want stipt op tijd floot de scheidsrechter de wedstrijd af.  eindstand 4-3.

Eerste elftal tegen Victoria Boys 1

Een wedstrijd die vanaf de eerste minuut snel en vol passie gespeeld werd. In de eerste helft scoorde Emiel Bleumink na een assist van Joshua Akoy de 1-0 . Na dat Thomas Bosch op de paal schot was het Daan Ribbers die het goed maakte met een zuiver doelpunt.