Live At The Brons: muziek, bier en gezelligheid

Live At The Brons: muziek, bier en gezelligheid

ZUTPHEN - Of je er nou één dag, twee dagen of het hele weekend was: op het Live At The Brons was het gezellig! Van vrijdag tot en met zondagavond was de weide bij het Bronsbergermeer omgetoverd tot festivalterrein. LokaalGelderland was erbij, check het hier van dag tot dag.

Vrijdag
Vrijdag aan het begin van de avond was het nog vooral druk met bezoekers van de recreatieplas. Later maakten deze plaats voor de festivalbezoekers. Hoewel het aan het begin rustig begon stond het later op de avond goed vol. Naast Claptunes trad ook de band Touch Of Toto op.



Zaterdag
Zaterdag was de eerste dag waarop het rock podium in gebruik werd genomen, hierop werden bands zoals After Bridge, The Heritance en TrashCan goed ontvangen.

Wel was het zaterdag extreem warm. De temperatuur steeg tot zo'n 34 graden, extra grote maatregelen zijn er niet genomen vertelt organisator Erik Nengerman. Wel kunnen mensen hun gekochte flesjes water met kraanwater bijvullen. En ook is het festival natuurlijk aan het water! Een prima plek om af te koelen.

Middag

Avond

 

Zondag
De zondag van het festival trok eveneens veel bezoekers, die zowel op het gras als in het water te vinden waren. Op het hoofdpodium stond Tom White, Elders en The Dance Classic Discoshow. Rockfans konden genieten van Down at the Doctors, Bud Spencer Rock Expl. en Sil Marillion. Ook overhandigde wij aan de organisator van Live At The Brons de prijs voor het beste regionale festival van 2016. 

 

Camera: Wim Besselink
Presentatie: Jesse Sprikkelman en Jelle Seubring
Fotografie: Marleen Snelder

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.