René Sueters lijsttrekker Burgerbelang Zutphen-Warnsveld
Rene Sueters.

René Sueters lijsttrekker Burgerbelang Zutphen-Warnsveld

Burgerbelang Zutphen Warnsveld heeft René Sueters naar voren geschoven als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Dit maakte de partij afgelopen woensdag bekend tijdens een speciale bijeenkomst van de partij. 

Fractievoorzitter Martijn Siemes is blij met de nieuwe lijsttrekker: “René heeft laten zien dat Burgerbelang niet alleen een kritische partij is, maar ook een oplossingsgerichte partner die niet bang is om zelf bestuursverantwoordelijkheid te dragen. Hij heeft een aantal lastige dossiers tot een goed einde weten te brengen en heeft als wethouder laten zien dat hij boven de partijen kan staan.” René Sueters werd in 2010 gemeenteraadslid namens Burgerbelang Zutphen Warnsveld. 

Ook bestuursvoorzitter Albert ten Have ziet René als de perfecte voorman: “Burgerbelang heeft een volwassen stap gezet en is altijd haar beloften nagekomen. René was daarin een hele belangrijke en stabiele factor. Wij hebben er alle vertrouwen in dat hij onze partij op een goede manier door de gemeenteraadsverkiezingen zal loodsen.”

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.