Wat je gemist hebt bij de volgdienst van de lokale politie

Wat je gemist hebt bij de volgdienst van de lokale politie

Een wisselende middag voor de politieteams in de regio. Veel mensen hielden de volgdienst van de politiediensten in de regio in de gaten. 

Alle politieteams in Oost-Nederland hebben hun virtuele deuren opengezet tijdens een ‘mega-volgdienst’. Alleen de regio Bronckhorst deed niet mee, maar viel onder de andere regio's, waaronder Doetinchem.

Brand bij papierfabriek

In Brummen varieerden de meldingen van loslopende paarden tot een grotere spoedrit. De agenten moesten naar Eerbeek om te assisteren bij een brand in de lokale papierfabriek. Ze lieten in een video zien hoe zo'n spoedrit eraan toegaat.

Lees verder onder de video...

Stenen gooien

Ook in Zutphen hielden ze de brand in de gaten en stonden ze klaar voor eventuele assistentie. Dat was niet meer nodig. Wel kwamen er andere meldingen binnen: er zouden jongeren met stenen gooien in de buurt van de Paulis Potterstraat. De jongeren werden niet meer aangetroffen.

Verder moest de politie assisteren bij een ongeval in Eefde. Werd er een kind vermist, maar snel weer teruggevonden en werd er zoals normaal gesurveilleerd.

Lochem

De politie van Lochem kwam ook in Zutphen op bezoek om te assisteren bij de gegooide stenen. Verder gingen ze ter plaatse naar het ongeval in Eefde, waar een scooter werd geraakt door een automobilist die geen voorrang verleende.

 

 

Lees ook: Hoe je binnenkort de Achterhoekse politie kan volgen

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.