De vijf winkels die nog gemist worden in Zutphen

De vijf winkels die nog gemist worden in Zutphen

Een prachtige binnenstad heeft Zutphen zeker. Maar na rondvraag blijkt dat daar toch nog een aantal winkels ontbreken. Wij hebben de vijf populairste op een rijtje gezet. 

1. Dille & Kamille 

Genoeg tassen zie je in de binnenstad met het logo van deze winkel erop. Maar hij wordt echt gemist! Vooral vrouwen vinden dat het hoogtetijd wordt op de leegstand op te vullen met een vestiging van Dille & Kamille. 

2. Starbucks

Keuze uit tientallen soorten koffie, die je in je take a way beker kan meenemen. Een Starbucks wordt zeker gemist. En als er een komt, dan het liefst in het station. Zodat je altijd met een verkeerd gespelde naam de trein in kan. 

3. Burgerking

Een hamburger, maar dan net iets lekkerder dan de grote gele M. Een Burgerking zou, net als de Starbucks, het best op het station passen volgens de mensen in de binnenstad. 

4. Apple winkel

Zutphen is een Apple-stad. Eerder verkocht Dixons deze producten, maar die is er nu niet meer. Een store van Apple zou zeker passen in Zutphen. Voor alle creatieve geesten die Windows verafschuwen. 

5. Een goede, niet te dure, kledingwinkel

Welke dat maakt niet uit. Maar een kledingwinkel die niet al te duur is klinkt de mensen als muziek in de oren. Dat kan een Primark zijn, maar iets duurders en duurzamers toch liever. 

Mis jij nog wat? Laat het ons weten, via [email protected]

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.