Uitvoering Gymvereniging SZG-Zutphen

Uitvoering Gymvereniging SZG-Zutphen

Gymvereniging SZG-Zutphen houdt 7 oktober de tweejaarlijkse uitvoering. En deze keer is het thema ‘Junglebook’. De verschillende lesgroepen laten samen het bekende verhaal van Mogli zien.

Al voor de zomervakantie zijn de kinderen en trainers begonnen met oefenen voor de show. Met muziek, licht en dans worden scenes uit het verhaal verbeeld. De turners en turnsters laten tegelijkertijd hun gymnastische kunsten zien. En het leuke is dat de verschillende disciplines binnen de vereniging allemaal gecombineerd worden. Jongens en meisjes die turnen, freerunnen, acrogymmen en trampoline springen, het publiek zal zijn ogen uitkijken! Er zijn twee shows zodat iedereen de kans heeft om het spektakel te bezoeken.

Tijdens beide voorstellingen is er weer in de pauze een verloting met mooie prijzen! ’s Middags begint de show om 13.30 uur en ’s avonds om 19.00 uur. Kaarten voor de middag- of avondvoorstelling kosten 5 euro voor volwassenen, 3 euro voor kinderen t/m 12 jaar. Een passe-partout voor beide voorstellingen kost 7,50 euro voor volwassenen, 5 euro voor kinderen. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal en in de week voor de voorstelling bij de zalen tijdens de lessen. Kijk op www.szg-zutphen.nl voor de details.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.