De herfst is begonnen, en daarom moet je dit in huis halen

De herfst is begonnen, en daarom moet je dit in huis halen

Het is ’s avonds alweer vroeg donker, er valt regen en de dikke sweaters mogen weer van zolder. Maar ook de voorraad aanvullen is geen overbodige luxe. Weg met de radlertjes, ijsjes en BBQ-producten. Wij hebben een simpel boodschappenlijstje voor je gemaakt met wat je moet kopen! 

1. Rode wijn
Over het algemeen drinkt men in de zomer lieve witte wijn. Daarom mag je de kast nu weer aanvullen met rode wijn! Heerlijk voor bij de open haard. 

2. Geurkaarsen 
Lekker binnen zitten terwijl het buiten al donker is. Daarbij hoort natuurlijk die rode wijn, maar ook geurkaarsen maken het aanzienlijk gezelliger. 

3. Pepernoten
Ja oké, ze waren eind augustus al verkrijgbaar. Maar nu het wat kouder is buiten is het moment daar om je eerste pepernoten van het jaar te halen! 

4. Dekentje
Met een dekentje op de bank, of extra voor in je bed. Deze week is het ’s nachts onder de tien graden. Dus een dekentje kan wel lekker zijn. 

5. Glühwein
Misschien nog heel even mee wachten tot oktober gestart is. Maar een glas glühwein mag deze herfst natuurlijk niet ontbreken. 

6. Michael Bublé
Muziek maakt de sfeer. En wat past er nou beter bij koud weer als muziek van Michael Bublé? Everything en Haven't met you yet mogen niet ontbreken in de huiskamer of in de auto. 

Heb jij nog herfsttips? Of een mooie foto? Stuur deze dan naar ons. 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.