Verdachte van steekpartij in Zutphen van politiecel naar ziekenhuis

Verdachte van steekpartij in Zutphen van politiecel naar ziekenhuis

Er is nog weinig duidelijkheid over de toedracht van de steekpartij van afgelopen weekend. Het incident gebeurde op het Stationsplein in Zutphen.

De 38-jarige verdachte, een man uit Zutphen, is inmiddels weer vrijgelaten. Vanuit het politiebureau is hij overgebracht naar het ziekenhuis waar hij wordt behandeld aan zijn verwondingen.

Steekpartij

Bij het incident raakte ook een 24-jarige man gewond. Hij is na het incident meteen in het ziekenhuis geholpen aan zijn verwondingen en mocht daarna naar huis. Volgens de politie is het verhaal nog niet helemaal duidelijk, maar heeft er in ieder geval een conflict plaatsgevonden tussen de 38-jarige man en een groep mannen, waar de 24-jarige man deel van uitmaakte.

Maar slechts tot daar is het verhaal te volgen. Beide gewonden hebben beide aangifte gedaan. De in eerste instantie verdachte, de 38-jarige Zutphenaar, is volgens hemzelf op zijn gezicht geslagen en heeft mogelijk ook zijn heup gebroken.

De politie doet nog verder onderzoek naar de zaak. Daarbij roepen ze omstanders op die mogelijk beelden hebben gemaakt, deze op te sturen.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.