Brummense teams speelde goed voetbal dit weekend

Zondag was de tweede wedstrijd in de beker ronde. Voor SJO Oeken/BrummenVr1 betekende dat dat ze mochten aantreden tegen Tubantia Vr1. De dames speelde vanaf dit moment met rugnummers, klasse hoger betekend dat je verplicht bent om met rugnummers te spelen.

In de eerste helft leek het wel of de wedstrijd in slow-motion werd gespeeld, het spel was te langzaam. De dames van Tubantia profiteerde hier goed van en nam het heft in handen en scoorde binnen de 10 minuten de 0-1. De dames van Brummen hadden even het nakijken, en mochten zichzelf toch wel even achter het oortje krabben.  Maar toch na ruim veertig minuten te hebben gevochten zag Noa Spiegelen berg de kans om de gelijkmaker te scoren.

Lees verder onder de foto..

© LGLD

Pepper

In de tweede helft zag je dat Trainer Hanry Stoel even de bekende pepper had gebruikt want de dames van Brummen wisten ineens weer het goal van de tegenstander te vinden, want Maureen Barink passeerde met alle gemak de tegenstander en scoorde de 2-1. Het bleef hier niet bij want al vechtend zag ook Rosa Weyl kans om de 3-1 te maken, en zo bleven beide teams tegen elkaar opgaan want ook Tubantia zag nog kans te scoren, en zo werd het uiteindelijk 3-2 voor de Brummense dames.

De heren lieten vanaf de eerste minuut zien wat ze wilde, en dat was duidelijk winnen. Vol passie en beleving bespeelde zij het groene veld.Het duurde even voordat het eerste doelpunt viel maar door een mooie voorzet van Emiel Bleumink kon Robin v. Rheenen de 0-1 scoren. Duidelijk was het dat Brummen aan het voetballen was, maar Klein Dochteren tekort kwam en het op de fysieke boeg gooide.

Lees verder onder de foto...

© LGLD

Doelpunten

In de tweede helft regende het doelpunten, 0-2 werd gemaakt door Rico v.Ginkel, de 0-3 en 0-4 werden gemaakt door Thomas Bosch en het laatste  doelpunt werd gemaakt door Daan Ribbers  eindstand 0-5.

Voor twee teams betekende de tweede beker ronde Winst, helaas voor het tweede elftal van Brummen niet. Deze verloren de wedstrijd tegen Loenermark met 2-1. Het enige doelpunt werd gemaakt door Boudewijn de Lange.

Alle drie de teams gaan nog een ronde verder.