Sportclub Brummen luidde het nieuwe voetbalseizoen in

Het nieuwe voetbalseizoen is begonnen! de KNVB heeft dit seizoen besloten om eerst te beginnen met de beker wedstrijden. En voor Brummen was zondag de aftrap.

Zo mochten de ST:Oeken/BrummenVr 1 naar Enschede afreizen. Terwijl er nog een aantal dames op vakantie waren, kon het eerste elftal toch heerlijk starten en kwamen thuis met een overwinning van 1-3. Scorende dames waren zondag Rosa Weyl, Noa Spiegelenberg en Danique Winters.

Lees verder onder de foto...

© LGLD

Het Tweede elftal speelde tegen Victoria Boys, deze wedstrijd was vanaf de eerste minuut een genot om naar te kijken, de mannen konden elkaar moeiteloos vinden op het veld. Keeper Jesse Stoel liet zondag zien wat hij in zijn mars had en hield zijn goal in de eerste helft schoon. Na de rust regende het doelpunten, de scorende mannen waren zondag Ted Boesveld, Joeri Knaake en Mike v. Rheenen, en in een van de laatste minuten scoorde Victoria Boys de 4-1. Trainer Aram Sanders mag oprecht trots zijn op zijn spelers.

Verrast

Zondag zou deze wedstrijd de boeken ingaan als de eerste wedstrijd onder leiding van hoofdtrainer Mark Horsman. De eerste minuten leek het erop dat men graag wilde winnen maar het tempo lag te laag, zo bleek dat al snel in de wedstrijd dat Barchem sneller was en scoorde zonder pardon de 0-1. Brummen werd verrast door deze actie en was even de weg kwijt, een aantal spelers hebben het snot voor de ogen gelopen maar het ging niet lukken in de eerste helft. De tweede helft leek het wel een overlevingsstrijd er werd hard geknokt en gewerkt en zo was het Tyas Gerritsen die de gelijkmaker scoorde 1-1

Zo mocht Sportclub Brummen de eerste voetballende zondag met mooie uitslagen afsluiten.